Over Husse NOP/URK – De Friese Meren

Welkom op de pagina van Husse NOP/URK – De Friese Meren.

Mijn naam is Tamara en ik ben uw Husse consulent voor de regio Noordoostpolder, Urk en De Friese Meren

Al 20 jaar ben ik werkzaam in de dierenbranche en weet ik hoe belangrijk goede passende voeding is voor een hond of kat. Na eigen positieve ervaringen met Husse en vele ervaringen van anderen hierover te hebben gehoord, ben ik mij nog verder in voeding gaan verdiepen en in Husse.

Husse is niet verkrijgbaar in de winkels en dat heeft een reden. We vinden het fijn om persoonlijk contact te hebben met onze klanten en om samen te kunnen kijken wat het beste past bij uw hond of kat, want dat kan soms wel een puzzeltje zijn.

Ik maak graag deze puzzel met u en kom met alle plezier bij u langs om u meer te vertellen over onze voeding. Uiteraard kunnen we dit ook telefonisch doen als u dit prettiger vindt. Uw trouwe viervoeter krijgt dan natuurlijk ook een heerlijk proefpakket zodat hij/zij de voeding kan testen, want daar draait het uiteindelijk allemaal als eerste om. Vinden ze het lekker!

Het is ook mogelijk om bij mij op locatie, op afspraak, langs te komen om alle producten te zien en uitleg te krijgen.

Wilt u meer weten over Husse en wilt u een gratis advies, dan kunt u contact met mij opnemen via de contactpagina.

Ik hoop u graag binnenkort te ontmoeten.

Tamara

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.