Speciale Voeding

special-voeding-kat

Soms hebben katten wat ondersteuning nodig, als ze bijvoorbeeld last hebben van blaasproblemen of darmproblemen. Hiervoor vindt u diverse voedingen binnen de Super Premium lijn.

Ook voor de kat die een graanvrije voeding nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. De Opus Lynx en Lynx Senior zijn dan een uitstekende keuze voor uw kat.

Opus Lynx

GrainFree_OpusLynx

Deze glutenvrije formule uit de Super Premium lijn is op basis van 60% verse kip en aardappel en is speciaal ontwikkeld voor katten met allergieën en een gevoelige spijsvertering. Met een laag percentage koolhydraten is deze voeding uitermate goed geschikt voor katten met een snelle stofwisseling.

Lynx Senior

GrainFree_LynxSenior

Deze glutenvrije formule uit onze Super Premium lijn is op basis van verse kip en aardappel  en is speciaal ontwikkeld voor oudere katten.

Exclusive Urinary

ExclusiveUrinary

Exlusive Urinary is een Super Premium dieet voeding ter voorkoming van Struviet. Het verwaarlozen van Struviet of blaasproblemen kan leiden tot ernstige nierproblemen.. Het toegevoegde natuurlijke cranberry extract helpt bij het verlagen van de pH-waarde in de urine en zorgt voor een gezonde blaas en voorkomt o.a. Blaasgruis.

Exclusive Digest

Exclusive_Digest

In onze Super Premium lijn hebben wij ook een speciale voeding op basis van Lam en Rijst voor katten met een gevoelige spijsvertering.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.