Speciale Voeding

Speciale Voeding

Net als mensen kunnen ook honden kwalen of zwaktepunten hebben. De ene hond heeft een gevoelige spijsvertering, de ander heeft last van bijvoorbeeld huid allergieën of andere aan voeding gerelateerde intoleranties. Om deze honden te helpen verkoopt Husse een speciale voedingslijn genaamd Sensitive die helpt bij het voorkomen van voedingsintolerantie.

Binnen de Sensitive voedingslijn vindt u verschillende soorten droogvoer waarbij rekening is gehouden met o.a. de smaak, energiebehoefte en het formaat van uw hond. Tot slot bieden wij ook complete voeding voor puppies met een gevoelig spijsverteringsstelsel en/of een voedingsintolerantie.

Ook voor graanvrije producten bent u bij ons op het goede adres. De Opus Lijn biedt hierin een aantal mogelijkheden.

Digest

Sensitive_Digest

Complete en uitgebalanceerde voeding voor honden met een gevoelige spijsvertering. Op basis van lam en vrije vangst zalm.

Digest Giant

Sensitive_DigestGiant

Complete en uitgebalanceerde voeding voor de grote hondenrassen met een gevoelige spijsvertering. Op basis van lam en vrije vangst zalm.

Ocean Care

Sensitive_OceanCare

Complete en uitgebalanceerde voeding op basis van vrije vangst zalm en rijst, voor honden met een gevoelige spijsvertering en wordt vaak ingezet voor honden met huid allergieën.

Ocean Care Mini

Sensitive_OceanCareMini
Complete en uitgebalanceerde voeding op basis van vrije vangst zalm en rijst, voor honden met een gevoelige spijsvertering en om bijvoorbeeld huid allergieën te bestrijden.
Speciale brokken voor de kleine rassen.

Optimal

Sensitive_Optimal

Complete en uitgebalanceerde voeding voor actieve honden met een gevoelige spijsvertering

Light

Sensitive_Light

Speciaal samengestelde voeding voor de minder actieve hond, of honden die makkelijk aankomen met een gevoelige spijsvertering en om bijvoorbeeld huid allergieën te bestrijden en intolerantie te voorkomen.

Opus Ocean

GrainFree_OpusOcean

Opus Ocean (aardappel en zalm)  is hoog in eiwit en vet, laag in koolhydraten. Zonder kleurstoffen, conserveermiddelen, gluten en granen.

Opus Farm

GrainFree_OpusFarm

Opus Farm(kip en aardappel) is een complete voeding. Zonder kleurstoffen, conserveermiddelen, gluten en granen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.