Hondenvoeding

Elke hond is uniek en het is daarom belangrijk om een passende voeding bij uw hond te zoeken. Elke hond heeft een eigen voedingsbehoefte. 

Zo heeft een pup een andere voedingsbehoefte dan een senior hond en een actieve hond weer een andere behoefte dan een hond die niet zo heel actief is. Bij Husse hebben we verschillende voedingen en daarom bijna altijd wel een passende voeding voor uw hond. Ik kan me voorstellen dat een keuze maken soms overweldigend is en daarom is het altijd mogelijk om een gratis voedingsadvies aan te vragen. Samen met u kijk ik dan naar de behoeft van de hond, maar ook wat u prettig vindt. Zo kiezen bijvoorbeeld veel mensen graag voor een graanvrije variant. Het kan allemaal. Op deze site leg ik u kort iets uit over de voedingen. Ik behandel de groepen waar de producten onder vallen.  Klik op de foto van de groep en u ziet een overzicht van alle producten die daar onder vallen. Hier vindt u een korte omschrijving en analyse . Alle uitgebreide analyses vindt u per product op de site van het moederbedrijf Husse NL. Zo weten we zeker dat alle informatie altijd up to date is. Klik hiervoor op de desbetreffende productfoto

 

Graanvrije voeding

 

Wilt u uw hond graag een graanvrij product voeren? Husse heeft een graanvrije formule. Een complete voeding zonder kleurstoffen, conserveermiddelen, gluten en granen. Vanaf pup af aan kunt u uw hondje al graanvrije voeding geven, namelijk de Valp Farm.  Daarna kunt u overstappen op een variant met Kip of met Zalm. De graanvrije voeding werkt ook heel ondersteunend voor honden met een gevoelige spijsvertering en huid en/of vachtproblemen. 

Sensitive Voeding

 

Voor honden met een gevoelige spijsvertering of met een gevoelige huid en/of vachtproblemen. Wordt vaak gekozen voor de sensitive voeding van Husse. Er zijn verschillende varianten met kip, zalm en/of lam. Ook is er in deze serie een voeding voor honden die ook nog een beetje op de kilo’s moeten letten. Kortom voor ieder wat wils.

Super Premium Voeding

 

De producten van deze voedingslijn bevatten ingrediënten met een hoge voedingswaarde om uw hond in optimale vorm en gezondheid te houden. Het is makkelijk verteerbaar en gemaakt volgens Zweeds recept. Uw hond wordt niet alleen gezond en sterk van de Volwassen Super Premium droogvoer, maar zal er ook heerlijk van genieten.

Puppy Voeding

 

Puppy’s hebben extra ondersteuning nodig om goed te groeien. Daarom heeft Husse een droogvoer voedingslijn ontwikkeld speciaal voor pups genaamd Puppy Super Premium. Deze voeding bevat extra voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die pups nodig hebben bij het opgroeien. Iedere maaltijd is bereid volgens heerlijke Zweedse recepten en is makkelijk verteerbaar.

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?