Puppy Voeding

Puppy’s hebben extra ondersteuning nodig om goed te groeien. Daarom heeft Husse een droogvoer voedingslijn ontwikkeld speciaal voor pups genaamd Puppy Super Premium. Deze voeding bevat extra voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die pups nodig hebben bij het opgroeien. Iedere maaltijd is bereid volgens heerlijke Zweedse recepten en is makkelijk verteerbaar.

Het Puppy Super Premium assortiment van Husse bestaat uit verschillende soorten voeding. Bijvoorbeeld voor puppy’s van de grotere rassen, kleinere rassen, pups met een gevoelige spijsvertering en voeding geschikt voor zowel pups als zwangere en zogende teven. 

Het is belangrijk om de juiste voeding te kiezen voor je pup, twijfel je over wat het beste past. Neem gerust even contact op. Ik help je graag verder om samen met je te kijken wat de mogelijkheden zijn en mocht je het fijn vinden kan ik je gedurende het eerste jaar ook begeleiden, zodat je precies weet hoeveel je moet geven, wanneer je moet wisselen van voeding en hoeveel mag groeien in de week. 

Valp Mini

Valp Maxi

Valp Plus

Valp Digest

Valp Farm

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.